Nieuws | De Jong Liften

NIEUWS:

De sector heeft een gedragscode gepresenteer om het aantal bedrijfsongevallen in een magazijn terug te dringen. Lees hier het gehele aritkel van de NOS d.d. 13 september 2016

Materialen die buiten het platform uitsteken of kunnen verschuiven tijdens het transport voor de opbouw van de steigers, dat is verleden tijd met het nieuwe transportsysteem voor steigermaterialen.

De driehoekige verlengmast van de AT50, AT75, PT500A is vernieuwd! De ankerafstand voor deze drie liften is verhoogd van 6 meter naar 7,5 meter. En bij de AT50 en AT75 kan het eerste anker nu zelfs op 9 meter hoogte geplaatst worden in plaats van 8 meter. De  5-boutsmast is uitwisselbaar met de 3-boutsmast, alleen gelden dan weer wel de reguliere ankerafstanden.

Het Belgische bedrijf Versele-Laga is een internationale fabrikant van kwalitatieve voedings- en verzorgingsproducten voor prestatie- en huisdieren. Zij exporteren hun producten naar meer dan 75 landen en hebben wereldwijd maar liefst 8 fabrieken, één van deze fabrieken staat in Deinze.BewarenBewarenBewaren

De AVR-locatie te Rozenburg is één van de grootste afval- en energiecentrales in Europa. De ovens verwerken zowel huishoudelijk afval als bedrijfsafval en zetten dit om in waardevolle producten zoals stoom, warmte en elektriciteit. Voor de inspectie en onderhoud aan de Vortex ovens, heeft AVR gekozen voor de nieuwe personen- /goederenlift PT500SP van De Jong's Liften. De PT500SP is speciaal ontwikkeld voor permanente
opstellingen in industriële omgevingen zoals silo’s, havens en de petrochemische industrie.

De PT2000A van De Jong's Liften is een personen-/goederenlift die verkrijgbaar is in een aantal verschillende platformafmetingen. De platformafmetingen zijn 220 x 150 cm en 320 x 150 cm, beide met een hefvermogen van 2.000 kg, inclusief maximaal 24 personen. En het grotere formaat 420 x 150 cm met een hefvermogen van 1.500 kg, inclusief maximaal 18 personen.De maximale masthoogte is 150 meter en de hefsnelheid is 24 m/min.

De Balder is een diepwaterconstructieschip van Heerema Marine Con-tractors. Op dit schip worden pijpleidingen geproduceerd en geïnstalleerd op de zeebodem. Dit gigantische schip is maar liefst 137 meter lang en 86 meter breed met een diepgang tot 28 meter. Er zijn 350 personen werkzaam op het schip.

Aan de noordelijke kade van de haven in Veghel, liggen de voormalige fabriekshallen van de CHV/NCB. Het zijn karakteristieke hallen met kenmerkende stijlen en historie. De grote silo is zelfs een rijksmonument. Om dit industrieel erfgoed te behouden, zijn de fabriekshallen omgebouwd tot een cultureel gebouw.

De staaldraad kantellift A34(L) is de geschikte goederenlift voor bouwprojecten tot 21,50 meter hoogte. De bouwlift is in vijf minuten op te bouwen door 2 personen, kan makkelijk verplaatst worden op het bouwterrein en is zeer manoeuvreerbaar door de luchtbandwielen. En ook niet onbelangrijk: de A34(L) heeft een gunstige prijsstelling!

Het bedrijf Tromp Bakery Equipment is verhuisd naar een groter bedrijfspand in Gorinchem. De renovatie van dit pand is uitgevoerd door Projectengroep F5. Zij hebben de gehele renovatie van ontwerp tot de uiteindelijke oplevering begeleidt. Een onderdeel voor het bedrijfsklaar maken van het pand was het installeren van een magazijnlift voor het vervoeren van onderdelen, machines en overige materialen.

De Jong’s Liften heeft opnieuw twee SL 400 Twin magazijnliften geleverd aan het Waalwijkse bedrijf Docdata. Docdata is een full service e-commerce bedrijf met bekende webwinkelbedrijven als klant. De vier liften zijn een aanvulling op de vier magazijnliften die De Jong’s Liften in het verleden al heeft geleverd.

De Oval Tower in Amsterdam Zuidoost wordt grootschalig gerenoveerd. De 95 meter hoge toren is het hoogste gebouw in dit gebied. Na het vertrek van de huidige huurder heeft de eigenaar besloten om het gebouw te verduurzamen en geschikt te maken voor ‘Het Nieuwe Werken’.

Nelson Schoenen is een familiebedrijf met meer dan 60 schoenenwinkels en een online schoenenshop. Nelson schoenen biedt een groot assortiment aan dames‐, heren‐ en kinderschoenen van allerlei bekende merken.