Welkom

De Jong's Liften staat voor kwalitatief hoogstaande goederen-, personen-/goederenliften voor de bouw en industrie en magazijnliften voor opslag- en distributiefaciliteiten. De Jong ontwikkelt en produceert alle machines in eigen beheer. Alle liften voldoen aan alle wettelijk gestelde technische normen.

De liften van De Jong kenmerken zich door flexibiliteit, gebruikersgemak en continuïteit op ieder project. De machines hebben zich al bewezen op vele bouwprojecten, havens, olieplatforms en distributiecentra. Nationaal en internationaal!

HET LAATSTE NIEUWS:

Pagina 1 van 5  > >>

De sector heeft een gedragscode gepresenteer om het aantal bedrijfsongevallen in een magazijn terug te dringen. Lees hier het gehele aritkel van de NOS d.d. 13 september 2016

Materialen die buiten het platform uitsteken of kunnen verschuiven tijdens het transport voor de opbouw van de steigers, dat is verleden tijd met het nieuwe transportsysteem voor steigermaterialen.

De driehoekige verlengmast van de AT50, AT75, PT500A is vernieuwd! De ankerafstand voor deze drie liften is verhoogd van 6 meter naar 7,5 meter. En bij de AT50 en AT75 kan het eerste anker nu zelfs op 9 meter hoogte geplaatst worden in plaats van 8 meter. De  5-boutsmast is uitwisselbaar met de 3-boutsmast, alleen gelden dan weer wel de reguliere ankerafstanden.